tiistai 17. tammikuuta 2012

City of Angels

Bangkokin helteeseen astuminen paikallisjunasta oli kuin saunaan olisi kavellyt. Ilmankosteus aarirajoilla, ja hellelukemat luultavasti reilusti 30:n ylapuolella.
Paukittiin suoraan reppureissaajien (turhankin paljon) suosimalle Khao San Roadille, josta onneksi loytyi kaaoksen seasta ilmastoinnilla ja suihkulla varustettu guesthouse noin kuuden euron hintaan.
Aika paljon lankkariruokaa oli tarjolla, mutta onneksi kavelimme hieman poispain pahimmasta vilinasta ja loysimme rauhallisemman alueen, mista loytyikin hyvaa nuudelikeittoa aterian hinnan jaadessa euron alapuolelle.
Iltapalaksi soimme luonnollisesti heinasirkkoja ja jauhomatoja, joiden lisukkeeksi tarjoilija-ladyboy toi isot pullot varsin maistuvaa Chang-olutta!

Kaaoskadun vilinasta saimme kuitenkin tarpeekseemme, joten rupesimme heti aamusta alkaen etsimaan keinoa paasta nopeasti Laosiin. Tuktuk-kuskit kuljettelivat meita ympariinsa erilaisiin turistimatkamyymaloihin, joista valmismatkoja Vientianeen olisi saanut vain riistohinnoin. Onneksi valitsimme toisen tien ja matkasimme pohjois-Bangkokiin paikallisbussiasemalle; yon yli kestava bussimatka rajakaupunki Nong Khaihin irtosi alle kympilla!

Valitettavasti viela en saanut kuvia lisattya, silla google on taalla thai-kielinen ja aika on kortilla. Toivon mukaan sitten seuraavalla kerralla, jolloin koitan saada myos suomalaiset kirjaimet nakyviin!

2 kommenttia:

  1. Kyllä kai nuo heinäsirkat ja jauhomadot aina kotiruuat voittaa? Hyvää matkaa & terveisiä Laosiin.

    VastaaPoista
  2. 700 km bussilla yli 30 asteen lämmössä on epäilemättä varsinaista elämysmatkailua! Nauttikaa uusista kokemuksista!

    VastaaPoista